top of page
  • White Instagram Icon

Mini Dragon Group (ages 6-7)

Public·7 members
Angel Roberto Romero
Angel Roberto Romero

Sam U Kuci 1 Ceo Film Sa Prevodom 38

Sam U Kuci 1 Ceo Film Sa Prevodom 38

Sam U Kuci 1 (Home Alone 1) je američka komedija iz 1990. godine, koja prati avanture osmogodišnjeg Kevina Mekalistera (Macaulay Culkin), koji je slučajno ostavljen sam u kući za vreme Božića, dok se njegova porodica otputovala u Pariz. Kevin mora da se suoči sa dvojicom provalnika (Joe Pesci i Daniel Stern), koji pokušavaju da opljačkaju njegovu kuću, koristeći razne zamke i trikove.

Download Zip: https://t.co/roFYyt8iMK

Film je režirao Chris Columbus, a scenario je napisao John Hughes, koji je takođe bio i producent. Film je bio veliki komercijalni i kritički uspeh, zaradivši preko 470 miliona dolara širom sveta i osvojivši dve nominacije za Oskara. Film je takođe pokrenuo franšizu, koja se sastoji od još četiri nastavka.

Sam U Kuci 1 Ceo Film Sa Prevodom 38 je naziv za verziju filma koja je sinhronizovana na srpski jezik i ima dužinu od 38 minuta. Ova verzija filma je dostupna za slušanje na SoundCloud platformi, gde je postavljena od strane različitih korisnika. Neki od primera su:

• [Sam U Kuci 1 Ceo Film Sa Prevodom 38 by Aleksandrhntfi]

• [Sam U Kuci 1 Ceo Film Sa Prevodom 38 BETTER by David Byrd]

• [Sam U Kuci 1 Ceo Film Sa Prevodom 38 by Aleksandrhntfi (discovery playlists)]

Ove verzije filma su skraćene i imaju loš kvalitet zvuka, pa se ne preporučuju za gledanje. Za bolje iskustvo, preporučuje se da se pogleda originalna verzija filma sa engleskim titlovima ili sa prevodom na srpski jezik, koja se može naći na raznim online platformama za strimovanje filmova.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Love
    Love
  • Elijah Rogers
    Elijah Rogers
  • Ethan Murphy
    Ethan Murphy
  • Angel Roberto Romero
    Angel Roberto Romero
  • info.tvactivatecode
bottom of page